Kategori: Vidio porr

by women has no scientific foundation. Det är också väldigt tråkigt att Alandica väljer att bjuda in en sådan föreläsare, eller kanske snarare att det är sådana föreläsare som efterfrågas. I randomiserade studier såg man ingen nytta alls ur hjärt- och kärlsynpunkt, men ökad risk för stroke och vissa cancerformer. Det är oerhört tragiskt att somliga kvinnor mår jättedåligt, och att sjukvården inte kan hjälpa, eller att kvinnorna har så lite förtroende för sjukvården så att de hellre litar på sig själva efter att ha läst Mia Lundins bok. Jag hade gjort ett litet försök att hitta saklig information om Mias bok och eventuell kritik, men inte hittat något uppenbart. Det finns mycket forskning som tyder på att speciellt mormödrar är av stor betydelse för barns överlevnad.

Unga ensamstående kvinna söker man yngre 30 i katrineholm - Mia Lundin vilseleder

TillÄGG 2 november: Denna analys tar med en mängd studier på kvinnor med bortopererade livmödrar och äggstockar, där hormonersättning rimligen har positiv effekt (eller där avsaknad av hormonersättning bör vara skadligt). Detta är evolutionärt utvecklat för en funktion, och inte ett olyckligt faktum som vi plötsligt har råkat upptäcka när vi lever längre. Visserligen har medellivslängden varit väldigt låg, både på stenåldern och på 1700-talet, men detta har främst berott på hög barnadödlighet. Det är möjligt att pendeln kring hormonpreparat svänger vidare, det har ju varit mirakelmedicin för att bli livsfarligt, och sanningen är kanske att det kan ha fördelar om de används på rätt sätt till rätt kvinnor. Mia föreläste där igår, och inträdet till mässan var bara 5, så jag tyckte att det kunde vara kul att höra lite vad hon.

Thaimassage: Unga ensamstående kvinna söker man yngre 30 i katrineholm

Men efterhand förstod jag att Mia Lundin propagerar för hormonbehandling av alla kvinnor som närmar sig klimakteriet, och att hon hävdar att det finns stora hälsomässiga fördelar med det. 31, efter två graviditeter och amningsperioder är jag ganska medveten om att hormonsvängningar kan påverka oss kvinnor kraftigt. Efter dessa observationsstudier såg man ju många potentiella fördelar med hormonbehandling. I denna artikel konstaterar man också att salivtester (som Mia Lundin säljer) för att mäta hormonnivåer är onödiga och troligen otillförlitliga. Det finns mycket teorier kring att detta skulle gjort att kvinnor som levt länge i menopausen genom att bidra till sina barnbarns överlevnad spridit sina gener bättre än andra kvinnor. Det är ju sant, men det är ju knappast en orsaksinriktad lösning att alla kvinnor ska inta hormoner för att vi lever ett liv som vi inte är anpassade för. Detta är ju en vanlig missuppfattning. Till Mias försvar ska jag säga att hon poängterar att man ska börja med hormonbehandlingen i samband med klimakteriet, och inte långt senare. För egen del har det varit extremt tydligt att jag blivit enormt mycket mer gråtmild under dessa perioder, och gråtit för minsta sak jag sett.

Unga ensamstående kvinna söker man yngre 30 i katrineholm - Lämna en Kommentar

Lämna en kommentar

E-postadressen har inte publicerats. Behövliga fält är markerade *